Så får jag-punktsorgasm | Taggar

Taggar

Annons

Så får jag-punktsorgasm

”Jag älskar att onanera och gör det flera gånger i veckan. Jag ska försöka förklara mitt bästa tips som är gudomligt skönt. Tänk dig att du stoppar in ett eller två fingrar och gör en ”komsi, komsi”-rörelse med fingrarna. Ni vet som om man lockar på någon lite sexigt. När jag gör så kommer jag åt g-punkten som sitter några centimeter in och upp i underlivet. Det känns annorlunda där, lite strävare och lite hårdare. Man kan ibland känna sig kissnödig om man trycker där, men sluta inte för det. Har du kissat innan kommer du inte att kissa på dig, även om det känns så. Det finns dildos också som kommer åt g-punkten, men jag tycker att det fungerar allra bäst med fingrarna. Samtidigt som man trycker upp mot g-punkten så kan man smeka på klitoris, det är höjden av njutning!” /Alexandra, 23

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats