trenden är ful | Taggar

Taggar

Annons

trenden är ful

Den här kommande natten är inte vilken natt som helst, utan det är natten då en jävligt bra vän till mig kommer hem igen efter ca 3 veckor i italien! För att välkomna henne ska vi sitta och vänta vid hennes dörr och sen dra med henne till båthuset där vi tänder ljus tar med oss filtar och en massa ätbart och bara snackar om vad som hänt medan hon varit borta och vad som har hänt där hon har varit! Ska baka godaste jävla kladdkakan till henne, och han ska fan äta den trots magonten hon får för att hon ät gluten. Den smällen får hon ta.

Timmarna innan detta ska jag spendera med hanna och sedan ida när hon kommer. Inte så fint väder ute så vi gör nog inget speciellt kul. Typ bakar?, kanske fixar ihop någon fin present till linnea? Vi får se helt enkelt. Njut av din dag och hitta på nåt nu !  YOLO (höhö)

IMG_1014

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats