sommarlov :) | Taggar

Taggar

Annons

sommarlov :)

Hejhopp!

Länge sen jag var här inne nu, nästan så jag har glömt bort den. Hehe.
Mycket att ta igen nu, fast å andra sidan inte. Jag har faktiskt inte gjort så mycket på smmarlovet, hitills. Solat lite, umgåtts med kompisar, men tyvärr inte hunnit bada nå. Men inte så konstigt när vädret är som det är. Molnigt, grått, regningt och tråkigt. Det tar väl en paus då och då och släpper fram solen men inte varar det nå länge. ARG.
Annars är det väl det vanliga, tävlade uppe på berget (även kallad oskarsborg) på talangjakten dom har där. Andra året i rad. super kul men jävligt nervöst!
Nå mer spännande har väl inte hänt den här sommaren, men det kommer hända spännande saker framöver kan jag lova. Men mer om det senare 😉

Orkar ej skriva nå mer då jag har migrän och mitt huvud skriker: SOVA!!
Så slår igång en film och försöker vila ett tag. Trevligt att prata med er igen iaf, efter denna super långa paus. Puss och kram.

text-vit-bakgrund-2_1412082512

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats