#solsidan | Taggar

Taggar

Annons

#solsidan

Tjeena

Äntligen en lugn stund! har idag fixat en del med hästapollen och själv har jag tränat styrka och kondition. Ikväll har jag tittat på säsong 1 av solsidan, man kan inget annat en älska den serien!! Ove sundberg…HA HA 🙂 Har ätit massor jordgubbar och fruktsallad nu, och fick sjukt ont i magen. Typiskt mig 🙂 Ska snart gå en kvällspromenad med Alice och älskling och efter det blir det sängen direkt. Måste gå upp tidigt i morgon, ska till Ullared.. och snälla låt mig slippa alla jobbiga kärringar som knuffas med kundvagnarna. Annars jevlar, hehe..

På fredag kommer det mer spekulanter och tittar på hästen. Hoppas på bra folk, vill inte sälja till vem som helst. Om det inte känns rätt behåller jag hellre hästis och tar med honom till Aneby. Finns ju stallplats här och jag älskar AORK där jag hade honom innan. Men om jag nu säljer honom skaffar jag en ju annan häst och har uppstallad på AORK. Kan inte leva utan häst helt enkelt, finns inget jag älskar så mycket. Hästar och träning är mitt liv typ 🙂 Ger ju mycket motion och träning också, helt perfekt! Tack vare hästarna håller man ju sig i form typ, haha. Men det är ju inte bara träning och hästarna som gäller, har ju min stora kärlek och mina fina vänner som betyder allt! 

Picture0822

En bild jag tog när jag precis tagit av bandaaget på tatueringen. 

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats