Ses på Pride! | Taggar

Taggar

Annons

Ses på Pride!

Sötisar! Heeej! 🙂
Hoppas att allting är precis som det ska med er. Allt är kanoners ifrån min sida, ingenting att klaga på alls faktiskt. Känns fantastiskt! Uppdateringen har varit lite sådär som ni märkt eftersom jag har tagit hand om min söta lilla kusin på 1 år, och det är omöjligt att inte ge all sin uppmärksamhet till henne, hon kräver den inte, men man kan inte motstå! På två hela dagar grät hon inte en enda gång. Ett sånt där underbarn ni vet? Haha helt otroligt vad jag tycker om henne. Men ni har fått lite bilder hit och dit, och snart kommer jag lägga upp massor av flera. Jag sov inte hemma igår heller så jag hade inte tillgång till data, och idag har jag varit borta. En sväng ner till Södertälje bla, där det blev lite spontanköp som ett par läckra jeans, en ball tröja och två helt fantastiska klänningar.. Den ena är typ en GUDSGOVA. Så jävla snygg, men det värsta är bara nu.. Vid vilket tillfälle ska jag använda den?! Åh. Jaja ni kommer att få se det här så småning om.

Nu ska jag ta mig vidare, göra mig i ordning och lite sådär inför denna härliga sommarkväll. Fick föresten en inbjudan till Pride-festivalen den 4 augusti igår, så jag kommer att befinna mig på Myshowrooms flak tillsammans med hela det gänget. Åh vad jag längtar! Det kommer nog bli riktigt roligt tror jag. Så jag hoppas att ni kommer dit och vinkar lite till mig 😉 Hihi. Nej nu ska jag röra på mig. Kärlek!

DSC00397 (2)-003DSC00394-002

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats