Sega dagar. | Taggar

Taggar

Annons

Sega dagar.

Vad händer här då? Just de ja inget. Haha jag gör verkligen ingen nytta alls. Eller jag har övningskört lite och pluggat lite på teorin. Hemma är de lite som ett hunddagis. Grannens hund är här i en vecka nu så de är fullt med hundar. Jag har sån lust att gå ut och gå en lång promenad men de är svårt för Elvis orkar inte riktigt gå så långt än och han kan inte vara ensam då jag får stanna hemma. Jimmy jobbar och jobbar vilket är kasst! Han jobbar ju inte som en vanlig människa heller utan han jobbar verkligen hela dagarna.
Nu ska jag se om jag kan fixa lite mat till mej och pappa. Blir nog stektpotatis och ostsnitzel. (vet inte hur de stavas men ni förstår).

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats