Så 2009 | Taggar

Taggar

Annons

Så 2009

Min Spotify lista med en massa låtar från 2009, påminner mig sjukt mycket om Falsterbo då 2009 var det första året jag campade där, åren innan hade jag bara varit där över en dag 🙂 Lyssnade på radio hela vägen ner och en skiva från 2009 så lysnar alltid på den när jag åker ner nu:) och för att komma i Falsterbo stämning är det självklart att jag lyssnar på den listan;)

nu ska jag i alla fall sova! Ska ju upp klockan kvart i 7 imon..ska vara hos Adde klockan 8 och då ska vi åka direkt till Falsterbo för att hinna kolla på tävlingarna så behöver sova! Hinner säkert slänga upp nåt inlägg imon men tror inte jag kommer blogga nåt där nere, kanske blir nåt men det blir inte mycket 🙁 Om jag inte hinner blogga nåt imon så får ni ha det så bra alla som läser!
B kommer sakna dig massor!

Falsterbo-here I come!!

Love/S

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats