Proteinpannkakor | Taggar

Taggar

Annons

Proteinpannkakor

Dagens middag och diettips! Proteinpannkakor. Jag var ytterst tveksam till dessa, jag hatar alla dessa bleka kopior som finns men dessa var lätt bäst hittils. Receptet är snott från Fitnessgurun axon dock har jag gjort mindre förändringar.

Enorm bild, men texten syntes så dåligt annars.

IMG_1020

Jag trodde jag hade vetekli hemma men det var vist mandelmjöl men det verkar ha funkat lika bra och det ska ju bara vara pyttelite i så ingen större fara plus att mandeln gav det hela en rund och fin smak.

Jaag gjorde inte en sån här stor sats heller jag gjorde på 6 ägg och en äggula. Det räckte då till ca 4 pannkakor men jag åt tre sen var jag mätt. Jag använde också kaseinprotein men med vaniljsmak, jag personligen vill inte ha en massa konstiga smaker på mina pannkakor (pannkakskonservatist) och vaniljengav också en fin smak.

Till hade jag önos lågkalorisylt och lite grädde. Smaken på dessa pannkakor var kanon, det är konistensen som är mitt problem men det är helt klart ett mindre issue. Konsistensen blir lite mer “fluffigt torr”. Kanske om man har i lite mer kesella så..Blir att exprimentera med det.

Dessa pannkakor får 3,5 stänger av 5.

IMG_1021

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats