POCO LOCO | Taggar

Taggar

Annons

POCO LOCO

Börjar undra om min mami har blivit helt loca, vi håller ju på att flytta över deras säng till mitt rum. Men den fastnade i dörringången haha så vi får ta och vänta på att pappa kommer hem! Tänkte berätta lite om vad som händer ikväll. Jag ska vid fem tiden hem till Moa och vi ska ha grillkväll och tälta ute med Clara, Dinah, Emma, Jonna och Stina. Helt underbara tjejer så känner på mig att kvällen kommer bli grym! Så blir inte så mycket mer uppdatering idag men ni får en bild på sängen och en bild jag tog när jag kommit hem från spanien, snacka om att man saknar att vara så brun! Jag lägger upp en massa bilder imorgon hörs!

DSC00525Snapshot_20120630_17

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats