Ouff! | Taggar

Taggar

Annons

Ouff!

Idag har varit en relativt blogglös dag, iom att vi har tagit hand om katten, badat den och så. Det tog en bra stund att få ur alla tovorna ur pälsen och sedan bada den och så.
Men nu är jag ganska så med igen!
Igår hade jag riktigt många nya läsare, vilket var jättekul! Och ni “gamla” som hänger kvar är ju självklart lite bättre 😉 Haha!

Jaja! Veronica håller på att dammsuga i sitt rum nu, hon har städat och sånt innan. Hon är min lilla städhitler! Men det är bra, för då vet jag att jag får en ren och fin lägenhet sen när vi flyttar ihop 😉 Haha! Nej, jag kan faktiskt städa! Jag tycker inte om att göra det bara så jag undviker det så mycket som möjligt!

Anyhow! Tänkte tipsa om en blogg som min kompis driver! Eller ja, min och Veronicas gemensamma kompis! (mest veronicas dock)
Hur som haver! Hon har precis börjat med den, hon har haft en tidigare men nu har hon kört igång igen! Hon skriver lite mer meningsfulla inlägg än vad jag gör och vill nå ut till folk! Få er att tänka till och fundera på saker och ting!
Så kolla in här: http://lso.blogg.se/

Nu vet jag inte vad jag skall säga mer! 
Kanske blir lite House tittande innan kl 20, för då börjar “Våra pinsamma kroppar”, som vi ska se på 🙂
Om vi inte hörs mer ikväll så får ni ha det så bra och så skriver jag mer imorgon!
374670_2728832467546_1459230823_4665925_752707826_n

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats