ONSDAG IDAG VA? | Taggar

Taggar

Annons

ONSDAG IDAG VA?

20120711-121711.jpg

20120711-121717.jpg Imorse var det bokstavligt kaos i mitt rum för att jag rev ur hela garderoben för att hitta något att ha på mig. Hatar dessa dagar då det är mellan kallt och mellan varmt ute, man vet inte om man ska ta shorts eller jeans, men de fick bli jeans. Sen tog jag mina nya vita nitskor och skyndade mig till bussen genom skogen, dom är inte så vita längre. Nu har jag iallafall ätit lunch med familjen i centrum och ska in till stan med min fina och saknade vän Ida!

Sen rubriken…jag har helt tappat vilken dag det är nu förtiden, sånt händer på sommarlovet. Imorgon ska jag förresten till läkaren, hade feber igår och ont i mjälten- jäkla körtelfeber som aldrig ger sig.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats