NU KÖR VI! | Taggar

Taggar

Annons

NU KÖR VI!

Hey mitt namn är då Elin en tjej på snart 15 år som bor mitt inne i staden Karlshamn. Har sagt hur många gånger som helst att jag ska börja blogga, och tröttnat efter några dagar men nu när det är sommarlov och allt så tänkte jag börja. Bloggen ser inte fin ut för fem öre men jag fixar designen/headern och allt sånt efterhand. På min fritid så umgås jag med vänner och bara lever livet! Haha ”på min fritid” lät rätt lamt. 
Just nu håller jag och mami på att flytta över deras dubbelsäng till mitt rum sen efter det ska jag gå till solariumet med Clara och sola lite. Lägger upp en bild på mig som jag tog förra veckan, kommer uppdatera mycket mer ikväll puss!

Elin Nilsson1

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats