My life | Taggar

Taggar

Annons

My life

Heeej! 

Känns som evigheter sen jag bloggade sist! 

Efter att jag bloggade sist, så har jag varit och festat i lördags, sen så har jag varit med Gloria på Rix Fm festivalen i Kristianstad, där man fick se David Lindgren, Ivy Adamou, Robin Stjernberg, Broken door, Linnea Henriksson, Darin och Panetoz, som sjunger “Dansa Pausa”-låten.. Glömmer alltid vad de heter så måste alltid kolla upp det.. 

Idag så var jag i Malmö och bowlade med brorsan och några vänner, jag vann faktiskt 😀 whoop whoop. 

Fick ett samtal idag om datorn som jag har lämnat in på lagning.. det ska tydligen kosta typ 2900 kronor att fixa den? Den är inte ens värd så mycket längre, så lång tid som jag har haft den? 

Får dra till Elgiganten imorgon och se vad de säger, det kan ju fan inte stämma det där.. hahah sen att de ville ha 400 kronor minst för att skicka den till skroten tyckte jag också var lite roligt.. jag kan ju slänga den själv gratis liksom 😉 

Ska äta nåt nu, spela lite wii med brorsan och sen lägga mig tror jag.. Natti! 

bessygloria

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats