Kvällsrutinen avklarad | Taggar

Taggar

Annons

Kvällsrutinen avklarad

Mina spel är spelade, läxan gjord så nu är det bara läsandet kvar. Skönt! Sen kommer min hjärna sova gott det vet jag! Idag var vi hos Ida på besök, Elise vart lite gnällig men var duktig också, hon började så smått fatta vad man skulle göra med skeden när man äter. Får pröva igen i morgon och se om hon är lika duktig då som hon var idag. Efter det hade min bror henne ett tag medens vi var och handlade inför de nästkommande två veckorna, nu är kylen full och den håller sig nog så ett bra tag. I kväll har Rasmus syster och hennes pojkvän varit på besök. Det blev god mat, fyllda paprikor och ris till det, sen spelade vi ufc tror jag det heter, ett som där man ska i alla fall. Ett spel som vi ska gömma för Elise så länge som möjligt helt enkelt.

Imorgon ska vi på visit i Hörby, trevligt. Dags att ta sig an bokens och drömmarnas värld! Godnatt@-}–

image

image

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats