Just nu:* | Taggar

Taggar

Annons

Just nu:*

Ligger i sängen och väntar på att mammi ska komma hem ifrån jobbet, har precis dukat och tänt massa ljus osv:* mysigt! Vart ute och rökte nyss med och jävlar vad mörkt det är på himlen nu?! kommer säkert bli åska, som jag skrev i ett tidigare inlägg! Har min söta hello kitty nalle jämte mig med,som jag fick av twiggy för längesen när jag fyllde år:D och jag älskar den,den är så söt<3

 

Ikväll när syster kommer hem ifrån jobbet,så blir det att sätta oss på balkongen med en varsin filt och en kopp varm chocklad :*

 

Kom ihåg att det är copyright på alla mina bilder,vilket innebär att ni absolut inte får ta/låna eller kopiera mina bilder!

DSC_0042DSC_0043DSC_0046nanwnwnwnwnw

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats