Jag önskade att du kunde stanna men livet är orättvist. | Taggar

Taggar

Annons

Jag önskade att du kunde stanna men livet är orättvist.

Hade en otrolig underbar dag igår. Cyklade till Gränby med min pojkvän, alltså sjukt billigt det är på rean. Jag ska inte köpa kläder för mina pengar, hehe men jag kunde inte motstå. Gina är inte min favorit butik men kom ut med två plagg och egentligen fler men valde bort massa. Haha. På eftermiddagen åkte jag med min pojkvän, hans mamma och lillebror till Ulva kvarn och fikade, så sjukt mysigt. Min pojkväns mamma köpte ett gott te från Gotland. Ska fråga om vi kan köpa hem det! 🙂 På kvällen åkte jag till Soma för att hon ska flytta till Kurdistan. :-/ Sjukt tråkigt och allting, kommer att sakna henne grymt! Haha hon lärde mig i alla fall att äta solrosfrön på det sättet som kurder gör. Haha! Tog ett tag men tillslut så. 😉

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats