Jag och Anders | Taggar

Taggar

Annons

Jag och Anders

Eftersom det kommit sjukt mycket frågor om mig och Anders på frågetsunden också så svarar jag på dom i detta inlägget men med lite längre och utförligare svar. Så slipper jag ta om allt när jag svarar på frågestunden sen! Börjar med den vanligaste frågan, “Hur länge har ni varit tillsammans?” Och svaret på den frågan är 15 månader och tre dagar.

 

Kan du inte berätta mer om erat förhållande? Vad ni gör tsm, vad ni tycker olika o lika med?
super blogg :)
Vi gör huuuur mycket saker som helst! Eftersom Anders är tjugo och räknas som vuxen och har körkort så underlättar ju det en del så man kan hitta på saker och sådär. Tex åka till torp helt spontant en eftermiddag, eller sova på hotell en helg i Göteborg, eller boka en sista minuten till Grekland i en vecka bara vi två. Så vi är inte dom som ligger inne i sängen såfort vi träffas och ser på film, hittar hellre på saker. Och sen så har ju jag mina hästar att sköta och sådär så han är ju med och hjälper mig där, kör mig till ridhuset ibland när inte mamma eller pappa kan, hjälper till i stallet osv. Samma om han behöver hjälp hemma med någonting.
Sen såklart har vi kvällar där vi bara ligger och kollar på film också, men aldrig en hel dag asså. Båda är alldeles för rastlösa och energiska för det haha. Men vi gör oftast mycket saker, och har vi ingenting att göra så går vi typ en promenad ner i Grebbestad och snackar med folk.
Vad vi tycker olika eller lika med är sjukt svårt att komma på bara sådär, vi diskuterar ju aaaalllltid massa saker med varandra där man ibland tycker olika och ibland lika men sånt kommer ju inte jag ihåg nu. Men en grej vi tycker lika om är ju att Lukas mos i grillen är godast av allas mos. Det var typ det jag kom på? Sorry kan skriva mer om det när vi väl snackar om något 😉
 

Beskriv en typisk kväll för dig och anders.. i ‘’sängen” :)
Alltså haha jag fattar inte riktigt frågan faktiskt… En typiskt kväll för oss i sängen. Det är väl antingen när vi ska sova eller när vi ligger och kollar på film en kväll. Då är det väl typ, MASSA godis, chips och dricka, ofta muffins som vi bakat med, olika filmer som vi byter typ fem gånger innan vi ser igenom hela för att dom andra börjat dåligt. Sen när den är slut åker en sväng med bilen kanske och sen hem och sova. Så kan det typ se ut ibland:) Går inte in på detalj då riktigt men ni fattar väl vad som händer mer hehe..

Är din pojkvän äldre än va du är?
Ja han är fyra år äldre än mig:)

När du och din pojkvän bråkar, vad handlar det oftast om? Och hur ofta bråkar ni. Kan ni lixom lätt få en dålig ton mot varandra eller störa er på varandra eftersom att ni är med varann så ofta. Och när ni bråkar, blir ni som mig och min kille då att ni skriker på varandra, knuffas, kanske slåss? Och typ bara drar. Puss
När vi bråkar så handlar det dom allra flesta gångerna om att någon av oss inte har ätit, så vi blir svin griniga och så blir det bråk om väääärldens löjligaste saker. Men annars kan det vara när vi inte berättar för varandra om vi ska göra något annat, om jag skall vara med kompisar en kväll typ så har jag inte sagt något till Anders så han tror att jag ska vara med honom. Missförstånd liksom. Men vi har pratat mycket om det och försöker undvika missförstånd så bra som det går.
Hur ofta vi bråkar varierar jätte mycket, det beror sig på om vi är i en dålig eller bra period. Är vi i en bra så är det sjukt sällan, någon gång varannan vecka typ? Och är vi i en dålig så kan vi bråka flera gånger om dagen. As jobbigt.. 🙁 Men vi är bra på att lösa och reda ut allt vi bråkar om.
Och alltså nej vi stör oss inte eller får en dålig ton mot varandra bara för att vi träffas mycket faktiskt. Tror aldrig vi stört oss på varandra “bara för att” liksom. Och det är skönt! När vi bråkar så bråkar vi liksom, aldrig så att vi bråkar pga av att vi träffas.

När vi bråkar så eller blir osams så höjer väl vi tonen mot varandra typ. Men aldrig någonsin att vi skriker, slåss eller knuffas. Har aldrig aldrig hänt och kommer aldrig hända. Blir inte heller taskiga mot varandra och säger taskiga saker bara för att vi bråkar.
Men oftast så brukar någon av oss dra tillslut haha, men det är bara bra. Så man får andas och tänka igenom vad som hände typ, så träffas vi sen och reder ut allt.

Hur många gånger träfffades du och anders eller va med varann innan ni hade sex första gången?
Typ två dagar tror jag.

Har ni varit nära på att göra slut någon gång och varför? Hur ofta ”myser” ni? Har du någon gång kännt att du tappat känslor? Vad gör ni när ni är tillsammans? Vad betalar han för dig? Säg alla saker du fått av han och han fått av dig?
NI är skiiiiit fina tillsammans!

– Ja det har vi, pga av bråk såklart. Har gjort slut en gång på riktigt till och med, men det löste sig efter typ två dagar som tur va.
Hur ofta vi “myser” vet jag inte riktigt. När vi är med varandra typ? :p Men mest på kvällen när vi ska sova såklart, annars finns det liksom inte typ att lägga sig i soffan och mysa hur länge som helst.
Vad vi gör tillsammans har jag redan skrivit där uppe:)
Vad han betalar för mig, jaaa ni. Han bjöd mig ju på Grekland resan och på helgen i Göteborg, sen så är vi är såna båda två att vi köper små saker till varandra mer jämna mellanrum. Igår tex hade han varit på torp och köpt kläder, då fick jag en skit snygg klänning, ett linne och en kjol när han kom hem sen. Världens snällaste! Så jag har fått en jäkla massa saker av honom. Typ FÖR mycket. Så mycket som han ställer upp för mig hela tiden, och alltid gör mig glad med överaskningar eller presenter. Han är alla tjejers drömkille typ, tro mig.
Jag kan inte skriva exakt alla saker han har fått av mig och jag fått av honom. Det är så mycket, det är allt från små söta chokladaskar till kläder och upplevelser. Grekland resan är väl det största, och jag kommer alltid vara så tacksam för att han bjöd mig på den resan. Den veckan var HELT fantasiskt!<3

Hur träffades ni? hur många år är det emellan er om det är några? :)
Det är fyra år emellan oss. Och hur vi träffades, har skirivit ett långt inlägg om det HÄR men kan dra det lite snabbt igen för er som inte orkar läsa så mycket! 🙂
Allting började med kontakt på facebook. Sen efter typ fyra-fem månader senare träffades vi seeent en kväll nere på ica parkeringen efter han tjatat hål i huvudet på mig för att träffas. Skulle bara göra han sällskap när han skulle röka men stod där och snackade i en timme. Sen gick jag hem så var dörren låååst, försökte inte direkt komma in och skrev till Anders att jag var utelåst. Så kom han och hämtade mig och så sov jag där samma natt, och efter den dagen träffades vi vaaaarje dag i flera månader.

 

SÅ! Hoppas ni fått svar på era frågor, ifall ni undrar något mer eller vill att jag ska berätta något mer så kommentera så gör jag det:) Annars så tipsar jag om inlägget jag länkade i sista frågan för där står det om hur vi träffades i minsta lilla detalj typ.

 Juste ja, han heter Anndeeers på instagram!

SAM_1677

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats