Inbyggd klack! | Taggar

Taggar

Annons

Inbyggd klack!

20120711-175419.jpg

Igår hitta jag skorna som jag de senaste veckorna trånat efter. Sneakers med inbyggd klack! KNALL BLÅ fanns det dessutom, så det blev ett givet val haha Hur coola e dom inte?! Kommer nog köpa ett par i en neutralare färg också som skiljer sig en aning i modellen (bara karborrband o lite bredare).
Hittade ett par svarta espandrillos också, söta i as sköna. Älskar ju espandrillos 🙂
Igår va det riktig värmebölja här. Över 40 på dagen (!) och runt midnatt hängde temperaturen kvar på 30!!! Helt sinnes! Men självklart inget man klagar över 😉 blåser skönt på dagarna så det är jätte skönt att ligga o sova på stranden haha mitt bästa…siesta överhuvudtaget! Nu ligger jag i sängen i mumsar på smått i gott till min bok. Ska ut o äta om några timmar (när värmen sjunkit lite).
Ikväll ska vi göra något riktigt spännande…hihi…vilket kommer leda till snygga fossingar 😉 Kan du gissa vad?

20120711-175427.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats