I'm back baby! | Taggar

Taggar

Annons

I’m back baby!

Ja då var man åter igång igen efter över en månads bloggtorka! Har haft fullt upp med annat under tiden som gått, så bloggen blev tyvärr bortprioriterad. Men nu kör vi igen!

 

Träning

Jag har gått tillbaka till mitt gamla schema som jag körde innan deffen, och jag måste erkänna att det känns oerhört skönt! Jag är nu inne på period 3 av 4 vilket innebär att jag kör 6:or i varje set (förutom mage och vader där jag kör 8-12).

 

Dagens pass:

4 set knäböj

4 set benpress

4 set benspark

4 set bencurl – superset – sidosteg med gummiband

6 set stående vadpress

3 set sittande vadpress

4 set raka marklyft

 

Alternativ träning

Har även börjat köra en hel del alternativ träning utöver mitt schema. Det jag fokuserar på just nu är muscle-up, human flag och hand-stand. MU och HF är riktigt jobbiga men jag gör framsteg varje gång jag övar så snart sitter dom nog. Hand-stand har jag kunnat en gång i tiden så det är väl det lättaste av dessa. Får se om jag hittar på något annat skoj att lära mig i framtiden.

 

Framtiden

Just nu håller jag på att leta efter ett team att vara med i. Målet är ju som sagt Decembercupen i Lund, och då är det självklart athletic fitness som gäller. Jag återkommer mer om detta så fort något händer.

 

Ha det gött!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats