IBLAND BLIR INTE ALLT SOM MAN HAR TÄNKT SIG | Taggar

Taggar

Annons

IBLAND BLIR INTE ALLT SOM MAN HAR TÄNKT SIG

IMG_6396IMG_6397IMG_6398IMG_6401IMG_6403IMG_6404

Jacka/kavaj från Forever 21 // Skor från Topshop // Jeans från Acne // Väska från Longchamp

Även fast jag hade panik imorse för jag visste inte vad jag skulle ha på mig och slängde på mig något i sista sekund, tyvärr var jackan lite för kall, det blåste en del. Även fast jag har smoothie fläckar på tröjan och på skorna och även fast jag inte alls fastande på bild idag och tyckte det var väldigt pinsamt att stå och fjant posa mitt bland allt folk som inte fatta vad vi höll på med. Även allt det så lägger jag upp detta för det var sååå länge sen ni fick en outfit och det behöver inte va perfekt. 

Även fast allt detta hände så hade jag och Ida en toppendag och skratta så mycket som jag inte gjort på länge. Nu ska jag ta en dusch och käka middag sen utgång med Michis. 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats