Fullt upp hela tiden! | Taggar

Taggar

Annons

Fullt upp hela tiden!

Hejsan hoppsan!

Kom ifrån Visby runt tre idag och då blev det en tripp hem till Linda och packa in massa grejer i bilen som skulle med ut till Fårö. Sen blev det en till stopp hos mamma och åt en liten mjukglass 🙂 Så var hemma runt halv fem typ. Då var mormor här så var tvungen att sitta och prata med henne till klockan sex ungefär och sen fick jag äntligen börja fixa middagen 😉

Efter det så åkte vi till bygdegården och satte upp tältet som mamma ska ha imorgon när det är Fårö marknad, så hoppas på en bra försäljning av kompisband då 😉 Så kom typ nyss hem och ut ur duschen. Så där har ni min lilla anledning till varför jag inte har kunnat blogga så bra 🙂

Så nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen kolla på lite jobb som reseledare, börjar bli lite smått taggad på det ändå 😉 Så ikväll blir det tyvärr inget mer bloggande heller, men vi hörs imorgon! Ska klippa mig vid tio så får se om jag hinner slänga upp ett inlägg innan, pusshej!

120711-210908

Hej då håret broken heart

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats