Fredag-Tisdag i Västerås! | Taggar

Taggar

Annons

Fredag-Tisdag i Västerås!

Hallååååååååå!!

Igår kom jag hem till Tanum efter att ha spenderat fredag-tisdag hos min vän Teo som bor i Västerås.

Jag tänkte väll skriva lite om vad vi gjorde helt enkelt =)

Fredag:

Först drog jag ett morgonpass här hemma på gymmet i tanum, jag körde biceps, triceps och ben på det passet. Sedan jag körde löpintervaller i backe har jag släpats med överträning i höger ljumske som gjorde att jag fick hoppa över min kära knäböj det passet och istället köra benspark… Knäböj VS Benspark?….? KNÄBÖJ(!)

Efter passet packade jag väskorna på motorcykeln och började köra mot Västerås där jag anlände 6,5 timmar senare, en halvtimme innan Teo slutade jobbet. Vi käkade och mötte upp några av hans kompisar i hans lägenhet och drog sedan ut på stan för att träffa lite mer folk och tjöta loss!
 

 

Lördag:
 

Vi gick upp med tuppen kl 11:00 och käkade för att sedan ta till Friskis och träna! Jag måste erkänna att jag kände mig väldigt naken utan mitt magnesium under passet. Enda sedan jag slutade använda handskar och dragremmar (vilket är längesedan) har jag använt magnesium på varje pass, MEN.. inte på Friskis 😉

Passet var ett bröstpass som köttade rejält! Vi körde 12or med 4-5set på varje och övningar från alla vinklar. Jag har inte haft sån träningsverk som jag fick från det passet på länge!

Efter gymmet drog vi hem, duschade och tog bussen till en av Teos polare som hade förfest innan vi skulle dra in till stan. Måste säga att det gänget var nog bland de skönaste jag träffat!!
 

 

Söndag:

 

Söndagen var bara en total chill- och återhämtningsdag med mongolisk buffé som frukost, men vi tränade såklart också! 😉

Det blev ett pass på det andra Friskisgymmet i stan, tydligen att lite mindre sådant.. Hur som helst så körde vi efter mitt MyoReps-upplägg denna gång för att visa hur jag beter mig på gymmet också. Vi tränade rygg, triceps och biceps och jag får väll säga att passet var hyffsat lyckat

 

Måndag:
 

I måndags chillade vi bara fram till träningspasset som blev på samma gym som vi körde på i lördags. Även denna dag körde vi enliggt Teos upplägg på axlar och vader som inkladerade lite dropsets också (fifan haha)..

 

Vi tog lite obligatoriska bilder efter passet också:D

 

IMG_0864

IMG_0869

IMG_0870

IMG_0874

IMG_0877

Sedan stack vi hem, käkade och drog iväg till en liten sjö för att bada och sola men solen var inte så långvarig, lite tråkigt.

På hemvgen hämtade vi upp en kebabtallrik var, den största kebaben jag sett tror jag haha!

Resten av kvällen var det bara filmchill..

 

Tisdag:
 

Igår han vi bara äta innan jag skulle dra mig hemmåt, det blev någon china restaurang.

Sedan var det bara att sätta sig på motorcykeln igen och köra de roliga 40 milen hem igen!;D

Hur var din helg?

 

 

Love,
Shaken
 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats