Formen en dag som denna | Taggar

Taggar

Annons

Formen en dag som denna

Cardion – CHECK

Frukosten – CHECK

Mailat tränarn – CHECK

Styrketräning –  ?

Fixa matlådor – ?

Eventuellt söka nytt jobb – ?

 

Jisses.. konstaterar att jag har nog inget liv över huvudtaget! Tråkigt, inget att göra, bara träna.. visst det är ju underbart! Men money money money… I need you! Hoppas det funkar mitt jobb sökande idag!  ( liksom det är ju bara dåligt väder här, och ingen vill sitta på en ute terass i dåligt väder  = Evelina utan jobb 🙁

 

IMG_2679

 

IMG_2681

 

Ser på mina bilder och funderar varför jag alltid har blåmärken på utsidan av mina lår,  på båda sidorna? Svaghets symptom då jag går in i saker hela tiden men inte känner att det skulle göra något ont? 😛

Filosoferar också över att alla mina centimetrar jag tappar, så tycks försvinna från midje, mage, höft området..? Hallååå, mina armar då? KRYMP för faa-en, och min röv, liksom?! Försvinn! Och mina telefon-stolpe ben, kan inte bara suga ihop er lite..?

( jag gjorde just ett “sssjuiippp”- sug ihop ljud för mig själv, så jaa.. hehu ) 😀

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats