fokus.nu! | Taggar

Taggar

Annons

fokus.nu!

Det är grymt bra fokus just nu! Inge jam jam.. Går som på autopilot! “Så här ser det ut och det här ska du göra, okay!” Helt underbart måste jag säga. ♥

Dagens pass idag va: 4sets av Tabata: Rodd och 4sets av 10min Submaximalt arbete!

Holy crab! Helvetes va svettigt… Efter det iväg till Ica kvantum och köpa grädde, yoghurt och hallon. Hem fort som fean för att fixa käk sen dyka ner i badkaret! *POW!* Nu ligger jag här och känner att MSR snart måste fixa “FEED problemet” så att jag känner att dom här inläggen är värt att skriva… just nu känns det mer som om jag lika gärna kunde skita it tills problemet är fixat.. eller? Hehe.. God natt! PÖSS

2e009e42cb9c11e19894123138140d8c_7

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats