Dmma olagligt, nikotin och koffein lagligt!? Finn ett fel sverige... | Taggar

Taggar

Annons

Dmma olagligt, nikotin och koffein lagligt!? Finn ett fel sverige…

Rökning DÖDAR!

Fick en försfrågan om att skriva om DMAA som finns i en del kosttillskott och som nu blivit “olagligt” nu vet jag inte om DMAA är olagligt. men jag vet att det pågår diskutioner om ämnet. Så här ser jag på det, det finns INGA studer som visar att DMAA är farligt utan man förbjuder det för “säkerhets skull” där emot har systemet fått bättre öppetider, man får nu göra reklam för alkohol och du kan till och med beställa det på internett lagligt, du kan köpa cigaretter och snus i varenda jävla butik FULLT lagligt. Och DÄR har vi ämnen som man VET är farliga som 100 000 tals människor dör av varje år om inte varje dag. Där barn far illa pågrund av alkoholkonsumtion och där nära och kära misshandlas och folk super ihjäl sig. DET ÄR LAGLIGT! Att dra i sig en ciggarett är FULLT LAGLIGT när man VET att 1 ciggarett förkortar livet med 7minuter, där man vet att canser och kol är ett faktum och NIKOTIN som finns både i snus och cigaretter är extremt beroeende framkallande och dödligt precis så som alkohol. DET är lagligt. Men DMAA som “kan” i för höga doser vara “farligt” är inte okej. Men det är fullt tillåtet att köpa paket där det TILL OCH MED STÅR RÖKNING DÖDAR är okej att köpa i vilken butik som hälst!

Det är lagligt att låta barnen trycka i sig härdade fetter och att sälja super size menyer, där man också med FAKTA vet att man dör av åderförkalkning och extrem fettma. Men DMAA Ska förbjudas för att det “kan” vara farligt.

Var och en har sitt ansvar, ska vi förbjuda allt för att folk kan över konsumera och då blir det farligt, då kan butiker stänga helt och hållet. Så min fårga är om DMAA förbjuds, varför i hela jävla världen tillåter man SYstembolaget, och att varenda jävla butik säljer canser och beroeende framkallande och dödande medel? Det skulle jag vilja ha svar på…

Detta är okej

 

Detta är inte okej!
 Någonstans tycker jag att det är fel….

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats