Det ekar över hela staden | Taggar

Taggar

Annons

Det ekar över hela staden

Sov bort hela söndagen efter gatufesten och sen har myshowroom strulat som bara den! But anyway. Åkte till Sundsvall på lördags förmiddagen med Moa, blev lite shoppig & sånt. Kikade lite på Loreen (aka Sveriges stolthet at the moment), btw lika bra live.  Sen kom kvällens guldklimpar Norlie & KKV.

 Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar som nä…..Okej ni fattar, dom var sååå bra!

 Skulle se Hoffmaestro men glömde helt bort tiden så det blev inget.

Hamnade rätt långt fram innan Sean Paul. Men insåg att vi inte skulle kunna hålla oss upprätta länge till, när biffar på 2,5 m spydde/sov/föll ihop på oss från alla håll . Och nej det är inte rätt läge att be om en cigg eller fråga om jag har tappat  bort min sko. Blev en aning omöjligt att sig ut ur smeten så tack till de schyssta sundsvallarna som hjälpte oss innan vakterna tog över. Credit to you!

IMG_9120IMG_97919eb01b6ac84311e19894123138140d8c_7

Shopping Sundsvallstyle

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats