Beställd | Taggar

Taggar

Annons

Beställd

Godmorgon! 😀

Sitter i köket och har vart vaken sedan klockan 8..herregud!! Ovanligt för mig att gå upp vid den tiden, jag somnade runt 4 inatt 🙁 har totalvänt på dygnet. Men det vart ju bra att mamma väckte mig med att lyssna på musik och städa..tror jag höll på att dö när hon kommer rusande ner för trappan och sjöng! Men nu har hon äntligen åkt till jobbet 😉 Så nu sitter jag här och funderar på vad denna dagen ska göras av

Jag är i alla fall på superbra humör. Beställde en färgpalett innan mamsen åkte så nu är jag så himla spänd på att sminka er alla som erbjudit mig den möjligheten. Jag har rätt kurser för att bli make-up artist och är på god väg, har fått ca 3-4 erbjudanden men har bara inte blivit av. En tjej som frågade mig precis innan balen och då blev det vädligt stressigt eftersom jag gick i skolan den dagen! Och sen har jag fått vissa som vill plåtas utan anledning utan bara för att ha snygga bilder på sig själva. så är ni sugna på att plåtas eller sminkas inför en fest så har jag redskap och smink, kontakta mig bara!

BESTÄLLD

120 olika färger i denna paletten, för ca 700kr. Jag har rabattkod där så för mig blev det 568..eller ngt. Men dom har redan faktiskt dragit ner på priset, den låg på 995 innan och nu på 699kr. Där finns i stort sätt allt som vi har i skolan, och går att beställa hem! Makeupfabriken.se klicka på länken och ni kommer till paletten.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats