Beroende | Taggar

Taggar

Annons

Beroende

Sambon är borta ett par dagar för jag ska få pluggro. Det är skönt att vara ensam hemma ibland, men jag är inte jätteeffektiv när det kommer till saker som inte är roliga eller intressanta. Under dieten dessutom drog vi ner rejält på snuset och nu har jag slutat helt, detta är tredje dagen utan nikotin, den brukar vara värst (ja, det är inte första gången jag slutar, men förhoppningsvis den sista i alla fall). Detta gör att min koncentrationsförmåga inte är jättehög och jag är sugen på att tugga på något hela tiden, så nu ska jag ut och löpträna igen för att döva nikotinsuget med endorfiner. Efter det tänkte jag gå till affären för att köpa tuggummin så jag slipper småäta.. och kanske något godis då, för att jag är så söt och förtjänar det. Püss!

image201207110002

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats