before I die | Taggar

Taggar

Annons

before I die

Så fort som jag kan så ska jag skaffa mig en egen hund (bestämde mig för det för ett bra tag sedan haha)! För jag utan hund funkar inte…! (N) En liten hund är lättast att hantera och billigast i väg i försäkring, mat, hygien m.m. Jag vill inte ha en liten hund bara för att jag ska ha den i handväskan, haha? För jag äger ingen handväska och även om jag ägde en skulle jag aldrig ha hunden där! En Pomeranian ska jag ha! Den finns också på listan för “minskad allergi risk” för de som är päls/hund allergiker. Så söta och helt enkelt bäst!
pomeranianmusthave
Annars om det absolut inte skulle gå att ha en Pomeranian av en konstig anledning så skulle dessa hundraser vara helt underbara också!
dogsiwant

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats