Att leva ... | Taggar

Taggar

Annons

Att leva …

Upptagen med livet, jobbet, vännerna och längtan efter semester. Två arbetsdagar kvar ! Det ska bli så himla skönt. Hoppas värmen håller i sig och blir ännu bättre. Annars får man ändå vända på det, det blir ju vad man gör det till !
Har en hel del roligheter att se fram emot, Göteborg med shopping och Liseberg, Köpenhamn, Ullared, en tripp till Kristianstad och syrran, fest OCH förhoppningsvis en hel del sol och bad med ! En sak är i alla fall säker, och det är att jag ska njuta fullt ut varje dag och verkligen ta vara på min ledighet.

Vaknade relativt tidigt idag, gjorde mig i ordning och körde sen in till Väla. Var på jakt efter något fint i present till min älskade syster som vi ska fira på fredag ! Hon fyller redan 25 år, time flies foo shoooo !!

Hemma igen efter dagens uppdrag väntade i alla fall god mat lagat av papi ! Han är verkligen en mästare i köket. Det bjöds på stek med nypotatis, sås och goda sommargrönsaker till. Det var riktigt NICE !

Nu sitter jag här nyduschad, mätt och belåten och bara ett knapptryck från att sätta igång en film att chilla till. Plikten kallar ju trots allt imorgon, MEN, only two more days to gooooo !

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats