11e juli-2012 | Taggar

Taggar

Annons

11e juli-2012

Hej!

Det enda jag gjorde igår hela dagen var att städa,städa,städa… Sen kom Lisa hit lite senare så vi mös hela kvällen och åt korv med bröd. Sen kom min kära Emelie hit och fick sitt paket. Hon blev jätte glad och ringen som jag köpte till henne satt som en smäck 🙂 Sen försökte jag få Kenji att sova hos mig men när han började inse att hans mamma inte var här så blev det lite gnäll så hon fick komma och hämta honom igen. Men jag ska prova någon annan natt för det var as mysigt att ha honom i sängen och kela lite 🙂
Nu ska jag köra hem min mormor och sen vidare till pappa. Höres sen!

Lite fler bilder från Mallis.

DSC_0065

poejopge

dskjsjsd

ejogweojgwop

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats