You're my hero | Taggar

Taggar

Annons

You’re my hero

Hallå där!

Har inte orkat blogga de senaste dagarna, och det har inte hänt sådär särskilt mycket heller, så jag drar en sammanfattning nu istället.

I fredags åkte Marcus och jag och badade! Det var inte särskilt varmt i vattnet, men det var sjukt varmt i luften så vi kände att vi behövde svalka av oss lite. På kvällen var det planerat att vi skulle grilla hos Marcus, dock var det ingen som hade med sig något att grilla, så det blev inte så mycket grilla av det, haha! Vi åt väl mest godis och spelade spel. Lite kubb och lite kort och lite annat.. Trevligt var det iallafall! 🙂

I lördags åt vi pizza och gick på gratiskonsert i stan där Amanda Jenssen, från Idol ni vet, spelade.
Efter konserten gick vi på bio och såg The Amazing Spiderman i 3D. Personligen tycker jag att den filmen är sååå mycket bättre än den första spidermanfilmen. Den var liksom lite roligare att titta på. Men aa, den var superbra iallafall!

I söndags åkte vi till stan och fikade en sväng. Jag köpte nya kläder, för jag hade tydligen inte med mig så mycket som jag trodde. Sen åkte vi hem och tog det lugnt bara. Såg några avsnitt av Lost (Vi är helt fängslade i den serien nu!) 😀

Igår var jag med en tjej som heter Hanna. Vi tog en sväng förbi strutsfarmen där hon jobbar! Det var svincoolt, aldrig sett en struts (många strutsar) på så nära håll förut. Dom var jättesöta och klumpiga. Det var en stackars liten kyckling som var helt ensam i nått litet hus 🙁
När vi hade gått runt på farmen så satte vi oss i solen och käkade glass och snackade en stund, sen skjutsade hon hem mig.
Sen hände inget speciellt.. Jag och Marcus såg några avsnitt av Lost på kvällen.

IDAG ÄR EN RUTTEN DAG. Det regnar och har inte hänt ett piss sedan jag vaknade. Så ska spela sims en stund tänkte jag. Marcus kommer väl hem mellan 17.00-17.30, då blire kvällsmat och Lost.

Såja! Nu vet ni lite vad som har hänt här i Norrland! 😉

534484_10151006068963965_751688845_n

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats