wooooow | Taggar

Taggar

Annons

wooooow

heeelloo, förlåtförlåtförlåt för en sån dålig uppdatering, men mim helg va väl rätt planerad! i torsdags tog jag det lugnt bara, och i fredags drog jag mig till parkenbadet med lara, tamara och dom, stannade inte kvar så länge för vissa anledningar, iaf så drog vi oss vidare till mc träffade på sanne och lavin käkade, sen vidare till årby, va med tamara en stund och sa hejdå, just nu befinner hon sig i serbien! jag fortsatte att vara med isabell och enna gjorde några ärenden och sen vidare till lägenheten för att fixa allting! lördag så vaknade jag runt 12 slängde på mig några kläder och sedan hämta jag upp ebba, bakade isabells tårta, åkte hem, fixade mig och sedan vare bara party hela kvällen! kom hem runt halv 1 tiden somnade runt 5 och vaknade vid 8, hela söndagen gick till att bara sova, och likaså måndagen skulle ut med ebba, men blev aldrig av. tisdag har jag inte gjort mågot sitter just nu hemma! och inte gör något, imorgon ska jag vara med olivia! hämta lite saker, och sen på torsdag ska jag vara med isabell för sista gången på 3 veckor! ja det var nog allt jag gjort denna helg, nu när jag åker så kommer jag inte blogga något alls tror jag, om jag inte har tillgång till internet där nere, men det visar sig sen 😀 nej nu ska jag fixa massa filmer och låtar till en låååång resa

hare gött

399478_3885606909904_1820438768_n

DSC01121

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats