Tung kväll | Taggar

Taggar

Annons

Tung kväll

Tjo mina monsterdiggare!
Igår var jag med Mica, vi träffade lite folk och chillkrökade lite i Ersta vilket var mysigt. Kvällen slutade med bad vid årstaviken. Hahaha, låter galet visst? Vi är lite galna av oss. Tro mig det var så j’vla värt/skönt med ett svalkande nattdopp, så testa det någon gång, ett tips ; ) Idag har jag och Mica chillat, senare på dagen drog vi ut på en promenad vilket var skönt. Just nu sitter jag på pendeln mot Nynäshamn, för att jag ska ut till skärgården där min familj väntar på mig i våran båt med middag! Är as hungrig : ( Så ikväll blir det att mysa i skärgården, vilket menas med att åka wakeboard och kneeboard, fiska m.m : ) hoppas att ni får en mysig kväll!

20120710-190152.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats