Tisdag, semester!! | Taggar

Taggar

Annons

Tisdag, semester!!

morgon

Hej ! Regnet öser ner ute just nu, därför ligger jag inne och vilar min trötta med glada kropp..

Sov dåligt inatt pga att mina kattsingar inte kunde sova, men till slut somnade musse i min famn och selma vid mina fötter, gosingar. Dock vaknade jag före dom.. så dom fick snarka vidare medans jag hungrig som en varg,gjorde iordning en finfrulle och gick ut och satte mig i sommarvärmen. Anledningen till att jag vaknade dödshungrig var för att jag igår averkade 3 träningspass,varav det sista på kvällen var Spinning..ett helt sjuukt spinnningpass på en timme, jag som inte spunnit på nästan ett år hamnade på ett riktigt hårt pass. Men jag tog mig igenom det och svetten sprutade , jag kämpade in i det sista och tog ut mig rejält.  Shit, älskar spinning!

Morgonen har gått åt til att tvätta 3 maskiner, vattna blommor, ÄTA , kolla tv och nu vila yes Fan vad jag har semester alltså!

Jag ska allt gå in till Hälso om några timmar och köra ett armpass! Det blir nog ett kort pass eftersom jag är så seg i bena så blir det nog ingen kardio. Men man vet aldrig med mig, brukar sluta med att jag inte kan hålla mig ifrån känslan av att vara hetl färdig efter avslutat pass! Finns nästan ingen bättre känsla här i världen ju , hahawink

Är riktigt sugen på att baka också, så kvällen får nog gå åt till det 🙂 Ska hitta ett grymt recept bara..

Imorgon ska jag och mina vänner hitta på något skoj är de tänkt, alla är nämligen lediga så då får man ju passa på! Om om är snälla så kan dom få smaka på bakverken också, 😉

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats