the hardest part about ending is starting again | Taggar

Taggar

Annons

the hardest part about ending is starting again

hehe opps… såg att jag senast skrev när jag började jobba! och nu har jag slutat jobba, såååå har gått tre veckor redan 😮 kändes nästan lite surt att sluta jobba, jobbade med så roliga människor som jag kommer sakna grymt mycket, vilket jag redan gör… nu har jag lov två veckor och sen ska jag börja jobba igen, på kyrkogården i jukkas, så kommer vara ensam i jukkas då alla dom veckorna för att min familj åker iväg till piteå! i början av augusti åker jag iallafall ner till luleå och går på luleåkalaset, måste ju kolla kapten röd! kommer bli asniiiice! 😀

sitter nu hemma med sofie i staaan, är ensam hemma nu för att mamma och dom har åkt iväg och tältat nånstan, dom har varit borta en vecka nu och kommer väl tillbaka nåndag nu i veckan. fett jobbigt att va ensam hemma, för det första så är det jobbigt att tvätta och grejja, för det andra så är det jobbigt att laga mat hehe… och för det tredje så är det sjukt läskigt att sova ensam hemma… i trevåningshus… inte roligt alltså… meeeen tur att jag har en fin liten sovkompis inatt iallafall! sofie med andra ord 🙂 just nu sitter vi och pressar i oss chips å dipp, choklad och dricka, yumyum!

imorgon när vi vaknar ska vi dra iväg på stan för jag måste lämna in en tröja som jag köpte i torsdags. hann använda den två gånger innan den revs sönder på nederdelen heeelt utan anledning! får väl hoppas på att jag får tillbaka pengarna för en ny likadan tröja vill jag inte ha, antagligen så kommer ju den också gå sönder lika fort 😮

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats