Sunny day! | Taggar

Taggar

Annons

Sunny day!

Weei fint väder idag, synd att det inte var idag som jag va ledig! Man kan ju inte ha tur jämt …. Väntar på den förbannade trikken som ska gå nu men är 7 min sen. Så länge jag hinner med tåget så bryr jag mig inte, kan lika väl sitta här som i Sköyen 😉
Tog mig upp och ut på den första löprundan för dagen, benen var riktigt degiga, usch det var lite kämpigt, hoppas det går lättare ikväll! Vet äntligen hur långt jag springer, trodde inte det var mer än typ fyra, fem km men det är faktiskt sju, så det känns sjukt bra. 🙂
Jag och Julia hitta äntligen ett par snygga fransskor igår, åh dem är så snygga haha! Nä nu ska jag njuta av solen….
xx

20120710-101230.jpg

20120710-101320.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats