Semester | Taggar

Taggar

Annons

Semester

Äntligen har jag semester och det känns underbart !
Dock lite tråkigt att Björn inte har semester riktigt än, han jobbar denna vecka och nästan.
Än så länge har vi inte planerat att göra något speciellt. Riktigt skönt att bara ta dagarna som dom kommer !

I helgen har det allafall varit full rulle, Under dagen på Fredag blev det först att lägga sig ute och solen i det underbara vädret sen fick jag besök utav Linnea och vi drog en sväng på marknaden. Jag och Björn hade tänkt att vi skulle vara nykter på fredagen och bara ligga hemma och se film. Men det är inte alla gånger så lätt när alla andra drar ut och lyssnar på bra musik och tar sig några öl! Så det blev så för oss också, men tog det lugnt med tanke på att vi skulle i väg på lördags eftermiddagen.
Under lördagen blev det ganska lugnt fick främmande utav Björns mamma och pappa och lilla Tindra. Dom hade med sig deras åkgräsklippare och hjälpte oss att klippa ridplanen det hade ALDRIG gått med den vanliga klipparen så tack för det! 🙂
DSC_0588
Sen gick vi en sväng med dom på marknaden och sen ett dopp för Björn i snåltjärn innan det var dags att göra sig klara för att åka in till stan vid fyra tidenför att äta och umgås med min släkt .
DSC_0592
DSC_0594
DSC_0595
DSC_0596
DSC_0597
DSC_0602
DSC_0611
DSC_0620
DSC_0626
DSC_0636

På kvällen blev det att fara iväg på hotellet i Vännäs en sväng , riktigt trevligt !

Söndagen vart väldigt lugn. Åkte in på kvällen till vännäs och fixade mina naglar sen blev det film . Vi var rätt sliten efter denna helg!

//A

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats