SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT. <3 | Taggar

Taggar

Annons

SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT. <3

Nu är det längesen vi sågs, nästan 2 år. Om du bara visste hur mycket jag saknar dig, hur många gånger jag velat ta fram mobilen och ringa dig, få höra din röst igen, få höra hur du mår. Om du bara visste hur många gånger jag velat springa hem till dig när jag mått dåligt, hur många gånger jag velat springa hem till dig för att berätta något nytt som hänt, hur många gånger jag velat springa hem till dig för jag saknat dig. Jag minns dig så väl, och kommer aldrig glömma dig. Du var min bästa vän, mitt allt. Den dagen du lämnade oss, blev allting svart, jag föll ner och klarade inte att resa mig upp. Har kämpat mig upp så många gånger, men sen fallit tillbaka om & om igen. Jag vet att jag lovade dig att vara stark, och jag har även lovat mig själv att hålla det. Men ibland är det svårt. Minns sista gången jag träffade dig och kommer aldrig glömma det. Du låg där i sängen på sjukhuset, orkade nästan inte hålla ögonen öppna, somnade till ibland. Kommer aldrig glömma hur hårt du höll min hand, fast du var så svag. Kommer aldrig glömma sista gången jag kramade dig, hur du viskade i mitt öra att du älskade mig. Hur du låg där i sängen och vinkade till oss innan vi skulle åka hem. Spenderade nästan två veckor på sjukhuset, hade hopp om att du skulle bli bra. Allting svängde fram och tillbaka. Jag var inte beredd på att förlora dig, kan knappt fatta det än att du är borta. Samtalet vi fick den 4 november, om att du hade somnat in, var det värsta jag varit med om. Kommer ihåg så väl hur mamma skrek och grät, att få veta att du inte längre var kvar i våra liv. Nu är jag tillbaka på botten igen, med dom dära såren i hjärtan som aldrig kommer läka, du betydde så sjukt mycket. Och det gör du fortfarande. Du var en kämpe, den bästa. Jag ska försöka vara stark, för din skull <3

bestrong

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats