Praktisk lösning! | Taggar

Taggar

Annons

Praktisk lösning!

Idag mår jag ungefär som igår, är jätte opepp på allt. Har ingen lust till någonting. Är sur och irreterad av ingen anledning. Nu har jag i alla fall precis suttit och tittat runt lite på ebay, det brukar få mig på bättre humör. satt och kollade runt på lite peruker, och fann en hel del som var tilltalande. Jag tycker att peruker är kalas bra, även om jag bara äger en. Och aldrig använder den. Hur awesome är inte tanken av att vakna upp på morgonen och kunna ha den färg och frisyr man känner för just den dagen? Det hade i alla fall varit väldigt praktiskt för mig som vill ändra färg på håret hela tiden, hehe. Peruker behöver faktiskt inte se fake ut, bara för att håret är fake. Jag äger en svart lockig peruk som jag köpt ifrån ebay, och när jag klev in i klass rummet med den så trodde mina klass kamrater att jag hade färgat håret. Dem trodde inte mig när jag sa att det var en peruk. Awesome!

200154_10150167604576204_7248453_n

peruker

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats