Positiva tankar. | Taggar

Taggar

Annons

Positiva tankar.

En vecka kvar av ledigheten, har varit på återbesök på Ögonkliniken och ögat ser så gott som “friskt” ut , nu är det bara “rehabiliteringen” kvarwink, dvs låta pupillen återfå sin funktion och form (slut med pupillvidgande droppar som har gjort mig extra ljuskänslig), fortsätta med antibiotika några dagar till samt få tillbaks synen som den var innan infektionen….och inga linser på några veckor,det ska väl gå!!..fortsätter också med extra dos av kosttillskotten Glutamin och Zink. 

Har kört ben idag, ett riktigt bra pass! 

Kör mest baksida och rumpa-övningar, endast benspark för framsidan. Ben får generellt mycket träning i löpningen och cyklingen så jag prioriterar de muskelgrupper som “släpar”devil…allt är förstås relativt..

Mage och bröst är andra muskelgrupper jag prioriterar i min träning.

Dieten rullar på bra, deffen infinner sig sakta OCH säkert, känns som att jag är I FAS…skönt, hoppas det fortsätter så.

 

Har varit i kontakt med Anita, “min” underbara och otroligt duktiga sömmerska, ska boka dejt med henne under Augusti, får se vad hon hittar på åt mig denna gångwink.

 

Behöver ni en proffsig och seriös sömmerska som kan allt om BF-dräkter, skor och annat tillbehör (hon är grym på BF-regler ocksåyes) ska ni kontakta henne, Anita Karlsson Korpinen

Btw, nästa tävling är det SM i Athletic Fitness samt SM-kval i CBB, Fitness och BF, denna tävling kommer att hållas i vackra Karlstad den 11/8, hoppas ni kommer och hejar, själv kommer jag att jobba som domare hela dagensmiley, så kul! serfram emot att se alla duktiga atleter!

Anmälningslistan hittar ni här 

Sista anmälningsdagen är den 20/7!! och tikk er som ska tävla säger jag; läs igenom reglerna och kolla på de videos som finns på Förbundets hemsida

 

FAIRING kommer att finnas på plats med produkter av högsta kvalitet, som alltid! 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats