Oturs-dygnet! | Taggar

Taggar

Annons

Oturs-dygnet!

Hejhej, fyfan va jobbig dygn det har varit! :O Händer dåliga saker exakt hela tiden! Igår stannade moppen, pga soppatorsk så jag fick ju gå i regnet med den typ 2 km. Sen inatt så gick det ingen buss för min syster och hon skulle jobba för mig på mammas jobb så vi försökte lösa det så jag somnade inte förrän halv fem typ. Sen har jag och syster tappat bort vårat busskort så nu får vi pröjsa för ett nytt… Och så fick man höra nu att en kille håller på att dö pga olycka. Vafan händer egentligen?! Blir lite sur att folk skriver vila i frid osv när han forfarande lever för det gör ju att folk mår dåligt om dom känner honom! :O Menmen, dagen annars har varit riktigt regnigt. Skulle in till norrtälje för att möta upp eki för att gymma och då märkte vi att ingen av oss hade gymkort med oss (smarta!). Så vi tog en trip till täby centrum ist med springbyxor, haha! Så gick vi där några timmar. Fick med mig 6 par trosor och ett par shorts på rean. Kom hem åt god mat och gick ut och sprang ett tag. Och nu har jag precis duschat och tänkte sätta på en film eller något, hörs babes C

tumblr_lmf42gqogc1qca1qoo1_500_large_151587855

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats