oooups! | Taggar

Taggar

Annons

oooups!

Hehehe.. JAG ÄR TILLBAKA! Igen.. 😀

Förlåt för en usel uppdatering! Men jag antar att det är såhär det blir när jag har mycket att stå i 🙂 Det vart trots allt party i lördags och den kvällen slutade med att jag sov med Mattias lillasyster Marika, haha 🙂 Och Julia kom in på krogen för första gången lagligt i sitt liv! Grattis gumman! Dock fyllde hon år i söndags men efter 12 fick hon också komma in 😀 Nu är snart hela gänget 18 så då kan vi göra krogen ordentligt!

532531_175415395924186_89452708_n

Vet ni hur underbart väder det är där ute? Helt fantastikst fint och jag har slutat jobbet, vilken lycka! 😀

Nu ska jag ta och byta kläder och sen ska jag hem till Amanda och hoppa i hennes säng så att hon vaknar till liv för vi ska nämligen ta en fika idag 🙂

PUSS!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats