music is my drug | Taggar

Taggar

Annons

music is my drug

Jag skriver mycket om mina drömmar nu för tiden. Men jag måste peppa mig själv varje dag, annars kommer jag ge upp. Precis som jag gjort med allt annat. Och jag vill inte ge upp nu, för om det är något jag har insett så är det att jag inte kan sitta hela livet och undra vad som kunde hänt om jag gjort vissa saker.

Samtidigt som det här är ett inlägg om mina drömmar, så vill jag ändå försöka blanda in er som läser. Vad har ni för drömmar i livet? Vad skulle ni kunna göra för att komma dit? Kommentera gärna! Det skulle vara riktigt roligt att läsa lite om andras drömmar också, och inte bara tänka på mina egna. Och några till frågor. Vad är musik för er? Vad lyssnar ni på? Någon favorit? Kommentera nuu, jag uppskattar verkligen kommentarer.

På tal om min dröm då. Musiken. Hur ska jag komma dit? Vad ska jag göra när jag väl är där?
Jag måste bygga upp en självkänsla, måste känna själv att jag klarar det. Jag försöker sluta ta åt mig av negativa kommentarer, försöker verkligen tycka bra om mig själv. Det går framåt kan jag lova. Jag måste sluta vara blyg, men det går också framåt. Jag vill inte sitta resten av livet och gömma mig i mig själv. Så punkt ett på listan är att bygga upp min självkänsla & mitt självförtroende. Jag kan klara det, jag är stark nog.

Punkt två är att bli inblandad på något sätt, så jag tänkte börja lägga ner mycket tid på att prata om musik på bloggen. Publicera ny musik, diskutera olika artister osv. Och ni som har tips kan gärna ge mig några. Sen ska jag försöka prata in mig hos någon, någon som kan hjälpa mig.

Punkt tre är att ge allt. Jag måste verkligen ge allt jag har för det här, för annars kommer man inte framåt. Strax kommer det iallafall en liten bit inspiration. Den ska sitta på min arm, och jag kommer inte ångra mig. Tro mig, jag skiter i vad ni säger. Texten är inspiration för mig, och kommer få mig att fortsätta göra allt.

Jag kommer inte på så mycket mer just nu. Men jag har hittat några inspirationsbilder som jag ska slänga upp. Perfekt!

Dani

tumblr_m6ug6wPMtI1qjm9bpo1_500tumblr_m6vyyhncA31qjm9bpo1_500

tumblr_m6w579BA1i1qjm9bpo1_500

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats