Motgångar - framgångar | Taggar

Taggar

Annons

Motgångar – framgångar

Vill att de ska gå framåt vill att de ska hända en massa grejer, vill liksom känna att mitt liv är något att leva för att ha något att leva för kämpa mot nått man vill ska hända. VAD som helst, nått bra bara alla har drömmar jag har drömmar du har drömmar vi har drömmar. Alla har motgångar i sitt liv nån motgång finns alltid och alla har framgångar och de ska jag FAN ha också min framgång startar nu jag ska ha fullt ös i bloggen hela sommaren den ska växa för fulla muggar och jag ska vara helt ärlig hela tiden och ända sen jag startade bloggen har jag vart ärligt.jaja de finns väll ”skämt o sido” i en och andra inlägg men de räknas inte för 50 öre. Jag ska fortsätta träna dans men jag ska satsa på mitt sjungade och skolan så gryymt mycket mer för där vet jag att de kan hända saker bara jag vill. I skolan har jag masssor av motgångar. Ska gå en del möten som börjar nu i agustin och kommer hålla på länge och jag kommer kämpa men jag kommer deffenetift leva livet som en ny högstadie elev också :D. Är ni med mig lovers?, VI KÖÖÖÖÖR
562669_440314979332508_1188873391_n_large

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats