MÅNADENS BLOGG | Taggar

Taggar

Annons

MÅNADENS BLOGG

Hej på er! Jag är ju så himla nyfiken på vem eller vilka det är som tittar in hit och läser mitt meningslösa svammel dag ut och dag in. Så varför inte köra igång en liten tävling eller vad ni vill kalla det? Jag tänker mig något i stil med Månadens Blogg, där ni som har en egen blogg – eller om ni kanske känner någon som bloggar – länkar er sida här nedan i kommentarsfältet med en liten kommentar om att ni är med och tävlar om att bli just, Månadens Blogg. Vinnaren får givetvis en liten bonus i form av länkning ca. en månad framöver här på bloggen, en liten recension ifrån mig varför jag valt just din blogg som vinnare, samt en kort liten intervju av mig där ett par frågor om din blogg kommer ställas. Vem du är och vad din blogg handlar om, samt varför du bloggar. Låter detta bra? Jag vet inte, men vi provar och kör tycker jag! Tävlingen pågår tom månadens slut så var inte rädda nu, utan jag vill att ALLA länkar till sin blogg!! Beroende på intresse väljer jag ut ett par finalister några dagar innan månadens slut för att höja spänningen lite. Därefter kommer en omröstning ske. Lycka till!

blogg_175882084

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats