Lunch? | Taggar

Taggar

Annons

Lunch?

Jag har inga aning om vad jag ska laga för mat idag!! Igår råkade jag göra lite för mycket makaroner för jag glömde att den ena syrran hade ätit på jobbet och den andra bjöds ut av den äldre så de blev ganska mycket över som jag tänker använda idag, men med vad? 😮

Man kan typ fixa tonfisksallad med makaroner? Fast lillsyrran ba “neeee, jag gillar inte tonfisk!!” Men snälla, finns de nått du gillar egentligen? ;o

Hon blev bjuden på kinabox igår eller thai mat eller nått och åt tydligen lite av det och sen var hon “mätt” så hon tänkte äta resten på vägen hem istället. När stora syrran kom hem till oss sen så frågade hon om Marian hade ätit upp maten, men då sa hon att hon åt upp de vid busshålsplatsen när hon hoppade av här, men då sa syrran att de stod och väntade vid deras väg och såg när bussen stanande och att hon hoppade av och gick hem direkt, så hur kunde hon då ha ätit upp de på så kort tid? 😉 Men då svarade Marian “men jo! Jag åt upp det! Det var i så fall inte mig ni såg!” Och stora syrran “jo de va du 😛 Vita shorts, svarta leggins, och svart tröja, de va du ;)” 

Jag tog ju me thai mat hem förra mån el när de va, för jag inte orkade äta upp allt, och gav de till henne hemma och hon bara pillade runt i allt och typ hatade det så oss kan hon inte lura 😉 

Men jaaah, måste tänka på vad jag kan göra med makaronerna, kan inte använda nått från frysen för de tar tid tills de tinar och jag måste börja om max en timme för att hinna tills alla kommit hem!! 😮

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats