Lite ur balans | Taggar

Taggar

Annons

Lite ur balans

Denna dagen har inte varit en utav mina favoriter. Jag har inte varit på mitt bästa humör och mitt huvud hade jag kunnat byta mot nästan vad som helst. Jag har minst sagt varit lite ur balans. Sen ovissheten om vem jag skulle jobba med då arbetskamraten var sjuk gjorde inte dagen bättre. Men när jag kom till jobbet visade sig att jag fick jobba med världens bästa Marie och helt plötsligt blev det jättekul att jobba. Och som vi jobbade. Arbetsmyror utan dess like.

Att avsluta dagen med lite deeptalk med Juli var som pricken över i:et. Precis vad jag behövde. En positiv röst i mitt öra som lyser upp tillvaron. Hon är mitt lilla extra i den tråkiga gråa mellanmjölksvardagen.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag! Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på en bättre morgondag. God natt!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats