Jag kom 11! | Taggar

Taggar

Annons

Jag kom 11!

Fick hem en avi igår och hade ingen aning om vem som hade skickat paket. Hade ju varken beställt något eller budat till mig något på tradera. Åkte av nyfikenhet och hämtade paketet igår kväll och fick en sjukt rolig överraskning! Jag har vunnit ett par Reebok Easytone Exclusive via en glädjande 11:e plats i en tävling på nivea.se 🙂 Färgen är väl inte den allra snyggaste men ett par skor för 1300 helt gratis tackar man inte nej till! Jag använder mina idag så jag tänkte utvärdera dem efter ett tags användning. Jag vet att jag i alla fall tyckte att det var svinjobbigt att gå till bussen och vissa kroppsdelar värkte, men jag kan leva med det 😉

mjaao 014

mjaao 015 mjaao 017

mjaao 018

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats