Jag är för bra. | Taggar

Taggar

Annons

Jag är för bra.

Sämst uppdatering ja jag vet. Men nu kommer allt på en och samma gång. Festen var spårad och kul, påvägen hem märkte jag att jag lyckats bryta min lilltå på höger fot så blev buren en bit hem med ass crack.Vaknade av att tån gjorde ännu ondare. Jag väcker hanna med en lyxig macka på sängen (tryckte den i ansiktet på henne) och tvingade henne att gå till sjukhuset med mig. Det tog ca 40 minuter på en vanligtvis 15 minuters promenad. Varmt som fan var det ju såklart och vi var nära på att avlida i jeans och tjocktröja. När vi äntligen kommer fram till sjukhuset är det ju sååååklaaart stängt och de ända som har öppet är frisören i samma byggnad och jouren som man måste beställa tid till. Vi går till den tysta jouren ändå, sitter där i kanske 10 minuter men går eftersom det kom in bara fler och fler som faktiskt hade beställt tid så vi ville inte vara taskiga att ge dem ännu mer väntetid, så vi drog tillbaka igen då.

Tiden passerade, jag blev hämtad och förväntade mig lyxigt grillkäk till middag men såklart så ska de inte grilla hos oss utan de ska åka till våra gäster istället och sova där. Men som att jag tänker spendera dyrbara timmar av mitt liv med att hänga med massa 45+are ? ääh, nej. så jag fick käka köttbullar.. Ida gjorde mig sällskap under natten och som hämd till mina föräldrar drev jag med dem att jag skulle ha en fest på ca 30 personer i huset även fast de sa att jag inte fick (ond, jag vet) Lyckades få dom att tro på det med mina grymma skådespelarskills och de ringde grannarna för att säga att de skulle hålla ett öga på oss. Jag är för bra.

Kvällen efter spenderade jag hos Ida på resarö. Och kvällen efter den spendade vi nere vid båthamnen med bärs, chips och fiskespön. Tyvärr fångades ingen fisk den dagen pga att chips inte är ett bra bete. What a shame

IMG_0970IMG_1053IMG_1008IMG_1033IMG_1042

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats